THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, November 29, 2016

Romîna -- Mesajul saptamînii de Hilarion 27 Noiembrie - 04 Decembrie, 2016






Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
  27 Noiembrie - 04 Decembrie, 2016



Dragilor,

Sosesc pe aripile iubirii. Multi dintre dvs, sunteti obositi de experimentarea puternicelor energii ale polaritatii care au fost dezlantuite în aceste timpuri. Nu a fost o sarcina usoara sa va mentineti separati, în asa fel încît sa puteti sa continuati sa sustineti cu tarie Lumina pe care ati adus-o acestei lumi, cu scopul de  mentine stabilitatea pe planeta. Dvs, sunteti acei în care avem înceredere în acest moment, pentru ca sa mentineti Lumina stabila.

Multi Lucratori ai Luminii s-au îndepartat de la ceea ce îsi propusesera sa faca. Va corespunde tuturor, sa va amintiti perspectiva superioara a motivului pentru care ati venit. Multi dintre dvs, va îndepartati de împaratiile Maestrului Înaltat, cautînd raspunsuri prin alte cai, si asta este bineînteles, o decizie luata prin alegerea liberului arbitru. Cîtiva au uitat acest lucru, si deci, le reamintim blînd, ca nu sunt niciodata singuri, ca suntem mereu cu dvs.

Muncim împreuna – au ajuns pîna aici împreuna – va rugam, nu abandonati acum ! Continuati în munca voastra de Lumina – continuati fiind LUMINA, pentru a sustine Lumina. Acest lucru, este foarte, foarte important. Nu exista raspunsuri usoare la întrebarile care s-au prezentat în fata dvs. Exista numai acceptare, si cautarea unui mod mai bun, o forma care poate nu a fost considerata mai înainte. Fiti ca rîul care coboara de pe munte pe un povîrnis, curgeti numai în jurul obstacolului, fara rezistenta, si în curînd va veti gasi calea din nou.

Multe vor continua sa se dezvolte în zilele viitoare. Multe, multe schimbari vor avea loc în constiinta omenirii, si în sistemele care au lucrat timp îndelungat. Vor exista multe sisteme si procedeuri care vor fi eliminate, pentru ca nu este nevoie sa continuati sa le folositi, o data ce sosesc noi si mai bune forme de a face lucrurile, care în ultima instanta, vor rezulta în a fi mai bune pentru toti cei de pe planeta.

În acest moment, totul se afla într-o stare fluida, si este foarte greu sa cunosti calea de urmat ; prin urmare, exista o marire a senzatiei de neliniste si frica, referitor la ceea ce se va petrece într-un viitor foarte apropiat. Aceasta neliniste si frica, se face simtita pe planurile superioare ale existentei, si este o mare preocupare pentru acei dintre noi care am lucrat cu dvs. Faceti ca lucrurile sa fie dificile, în termenii de a lucra împreuna asa cum am facut-o. Daca aceasta influenta continua, vom putea fi mai mult sau mai putin fortati  sa închidem împaratiile superioare, vãlurile care sau subtiat, vom putea fi obligati sa le închidem energiilor care în prezent sunt dezlantuite pe planeta.

Aceasta va fi o masura temporala, însa înseamna ca cei de pe planeta, nu vor avea beneficiul sfaturilor noastre. Poate ca va trebui sa facem acest lucru, daca continuati cu energiile de ura, separare, bataie de joc, cinism, rasism, stridenta nevoie de justitie si sentimentele de mînie. Comuniunea mutua pe care am dezvoltat-o în munca împreuna, va trebui sa fie amînata, datorita densitatii care a fost creata. Omenirea se gaseste acum la o rãscruce, si fiecare persoana de pe planeta, va trebui sa aleaga : sa-i fie fricasau sa iubeasca, adica, alegerea  condensata în termenii sai cei mai simpli.

Noi, va sfatuim pe fiecare dintre dvs, sa va urmati propriul si unicul drum, faceti ceea ce se coaduna cu voi, si va fi cel mai bun pentru voi proprii. Dvs, ati stabilit bazele, si se cere doar sa continuati cu ceea ce stiti ca este mai bun pentru dvs. Continuati-va calea voastra proprie, urmati-va propriul vostru ritm. Stati în pace cu voi si cu ceilalti. Permiteti ca ceea ce se desfasoara pe scenariul mondial, sa-si reia cursul sau natural, fara sa ramîneti prinsi în aceste energii.

Speram ca acest mesaj sa trezeasca în dvs, nevoia de a ramîne centrati, nevoia de a continua pa calea pe care ati creat-o, si ati urmat-o. Da, schimbarea se afla deasupra dumneavoastra, schimbarea se afla asupra întregii omeniri si asupra Pamîntului. Oriunde priviti, exista schimbare, însa în interiorul lor, cei care au lucrat asupra maestriei vietii lor pîna la acest punct, continua acolo, esenta fiintei lor este mereu acolo. Se întinde si se extinde, daca dvs, o permiteti.

Deci, aceasta este o parte a dvs. care nu se schimba niciodata, si este o parte din dvs, care atunci cînd este incorporata constiintei colective, ajuta sa se mentina stabilitatea energiilor în aceste timpuri. Totul se desfasoara, schimbîndu-se si reînnoindu-se. Nu înseamna în mod necesar, ca nu este rezultatul cel mai înalt. Înseamna pur si simplu, ca este ora de a sta mai presus, aveti uneltele, aveti experienta, aveti cunoasterea – amintiti-va numai acest lucru.

Mereu suntem cu dvs, niciodata sunteti singuri. Nu uitati asta.






Pe saptamîna viitoare ….

EU SUNT HILARION


  
2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana - Guardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si site-uri web, întotdeauna, atunci cînd ele sunt postate integral, fara ca nimic sa fie schimbat sau modificat, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.


Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment