THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Thursday, August 25, 2016

Romîna - HILARION 21-28 AUGUST, 2016





Mesaj Saptamînal al 
Maestrului Înaltat/Ascensionat Hilarion
de la 21 la 28 August, 2016

Iubitilor,

Dumneavoastra cu totii va aflati în curs de a suferi o alta schimbare de frecventa.  Are loc acum. Mult este ceea ce se curata din sistemele voastre. Trebuie sa va amintiti dragilor, ca exista straturi si straturi  care au fost încapsulate, zicînd astfel, care au nevoie de o curatare lenta, sigura si lina, cu scopul de a va mentine înca functionînd, fara ca sa sucombati energiilor haotice care abunda, sau care ar parea fiind astfel, în aceasta lume. Mult este ceea ce va iesi la iveala în lunile viitoare, care va face ca fiecare persoana de pe planeta, care va face ca mintile si inimile oamenilor acestei bobine planetare, sa încerce sa absoarba tot ceea ce li dã, care se reflecta în lumea exterioara.

Va fi un moment în care toti oamenii din lume, se vor simti fragmentati si incapabili sa faca fata tuturor schimbarilor care au loc, însa în ultima instanta, cu totii se vor uni într-o singura formã, într-un nou început care cu adevarat va cinsti/onora fiecare suflet de pe planeta. Fiecare dintre dvs, v-ati pregatit pentru aceste timpuri, fiecare dintre dvs, are  formatia, cunoasterea si capacitatea de a fi de mare folosinta pentru a mentine stabilitatea ca fiind focus primar. Dvs, va corespunde sa va dati seama ca aceasta este functia care se cere în aceste timpuri, ca sa va pastrati capul rece, si sa tratati de a vedea perspectiva cea mai înalta asupra a tot ceea ce se întîmpla, si sa mentineti stabilitatea, sa mentineti Lumina.

Cea mai mare valoare care poate fi oferita omenirii în timpul acestor zile care vor urma, este iubirea neconditionata si acceptarea. Multi oameni vor simti ca-si pierd controlul, mintile lor, tot ceea ce îi interesau. Dvs, sunteti cei care joaca un rol de nepretuit, pe masura ce au loc aceste evenimente. Multi oameni care sau bucurat de pace si belsug, traind o viata vesela si plina de evenimente, se vor gasi experimentînd senzatia ca vietile lor au dat de fund, ca si cum ar fi fost construite pe nisipuri miscatoare. Acst lucru, va cere ca sa vã uniti, si sa aportati energiile voastre, pentru a crea stabilitatea care va fi necesara. Asa cum am spus, în ultima instanta, totul merge bine. Tot ceea ce se produce, va fi bun.

Noi forme de a fi, noi forme de a administra nevoile populatiei fiecarei tari, vor fi puse în practica într-un mod care va fi benefic pentru cetatenii sai. Cei care traiau în lux extrem, se var gasi la  deriva, fara sa stie ce sa faca. În timpul deplasarii frecventei este dificil sa te mentii în contact cu împaratiile superioare ; aceasta este o situatie temporara, si se va reînnoi atunci cînd fluxurile de energie vor deveni mai stabile. Între timp, toate realitatile care au fost ascunse fata de oamenii lumii, vor continua sa apara cu o viteza record. Acest lucru va fi ceea ce va face ca oamenii lumii sa se simta coplesiti, întrebîndu-se cum este posibil ca nu au putut sa stie despre aceste lucruri, mai înainte. Va fi greu pentru ei sa absoarba tot ceea ce se petrece. Spiritele lor se vor dezumfla pe masura ce persoanele se vor simti coplesite, si incapabile sa le înfrunte.

Viata de pe planeta va lua o înfatisare ireala. În cele din urma, toate vor fi restaurate în cadrul Ordinului Divin, si va fi mai bine ca înainte. Cerem lucratorilor Luminii din lume, sa apere fierbinte Lumina în interiorul lor însasi, si pentru binele major al tuturor. Se produce un echilibru, si va continua sa se petreaca, pîna cînd structurile lumii vor fi reînnoite, restaurate, si vor functiona într-un mod mai bun, care sa tina seama de nevoile tuturor cetatenilor planetei. Dupa haos/furtuna, soseste binele. Aceste radacini vor fi plantate cu tarie. Este nevoie de eforturile combinate a multor persoane, pentru a stabili noile structuri, însa va merita.

Dragi Lucratori ai Luminii, dvs, sunteti speranta lumii, sunteti responsabilii pentru a stabili o noua forma de guvern, unde toate persoanele sa accepte responsabilitatea tuturor gîndurilor, cuvintelor si actiunilor lor, a tot ceea ce se roteste în constiinta lor. Pentru ca, aceasta este forma Divina, a fi pe deplin responsabil de sine însasi, de propria fiinta, a fi o sfera de influenta în mediul înconjurator care va înconjoara. Pe masura ce, din ce în ce mai multi oameni îsi dau seama de acest lucru, cu adevarat pacea se va stabili pe planeta dvs. Totul va începe sa functioneze cu o mare armonie. Zilele care vor veni, vor fi coplesite de speranta, sa va amintiti de acest lucru. Fiti bine, pentru ca totul este bine.

Pe saptamîna viitoare …
EU SUNT HILARION



2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana  - Gardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca mesajul de text în alte blog-uri si site-uri web, numai daca ele sunt postate integral, fara razuri sau modificari, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.



Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment