THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, February 24, 2016

Romîna -- Mesajul Sapatamînii de la Hilarion 21 - 28 Februarie, 2016


Mesajul Sapatamînii de la Hilarion
21 - 28 Februarie, 2016


Iubitilor,
Pe masura ce energiile se întetesc si mai mult ca înainte, este greu sa ramîi concentrat într-un lucru doar, o anumita perioada de timp. Mintea sare de la un gînd la altul, fara nici un fel de concluzie logica.
Este un caz în care sa intrat într-un teritoriu unde totul este posibil, fara ca sa existe locuri ce pot sa serveasca de sprijin sau sustinere, ca sa te agati. Este exact din acest lucru, ca este important sa fiti constienti ca voi nu aveti nimic de facut sau de realizat în particular, în timpul acestor momente; tot ceea ce aveti de facut este de a calari pe unda, pe masura ce soseste, experimentînd-o; - Nu va este cerut nimic altceva. Cînd puteti, trimiteti gînduri binecuvîntate tuturor, si la totul în jurul vostru, inclusiv caminul vostru comun, Pamîntul, si sa aveti credinta ca voi toti veti trece prin acest lucru.

Voi stiati ca sunteti facuti dintr-un material exraordinar: - Ca ati venit din stele si din multe alte planete diferite? Noi suntem siguri ca stiti, cu toate ca, nu credeti pe deplin ca sunteti VOI proprii! Exista o bariera care trebuie sa fie depasita, si ea se afla în interiorul vostru.
Nu cautati sa priviti catre alte planete, sau fiinte ale altor planete ca sa va salveze, atunci cînd voi faceti acest lucru, va aruncati propria voastra putere de a crea si de transforma lumea voastra.
Ceea ce vi se cere sa faceti, este sa uniti toate aspectele eu-lui, fiinta Lumina, si umbra Eu-lui, bucuria si tristetea, curajul si frica, credulii ingenui si înteleptii, pentru a îmbratisa si unifica toate polaritatile eu-lui vostru aparent interminabile.
Pe masura ce faceti acest lucru, este mai bine sa simplificati toate domeniile vietii voastre, în asa fel încît acest lucru sa va poata ajuta sa eliminati asteptarile non-razonabile, care se afla în interiorul vostru, si începînd de acolo, sa va concentrati acolo unde este oportun si necesar. Voi toti sunteti foarte duri cu voi proprii, în masura în care cautati sa fiti maestrii în toate, în mod instantaneu!
Multi dintre voi, experimenteaza acum neîncetatele download-uri de energii, transferinte de energii. Acest lucru îi situeaza într-o pozitie de a merge acolo unde nici un barbat sau femeie a fost înainte, într-un teritoriu complet nou care îi poate afecta, în ceea ce priveste sensibilitatea lor fata de aceste energii, de asemenea nepotolite, si care sunt ca un vîrtej în jurul lor.
A face o curatare zilnica este absolut necesar, în special în sistemul vostru de chacre:  - Începeti întotdeauna cu chacra Stelei Pamîntului, care se gaseste dedesubtul picioarelor voastre, la un picior de distanta, mai mult sau mai putin; începeti cu fiecare dintre cele sapte chacre ale voastre, incluind si cele cinci chacre eterice superioare, precum si chacrele picioarelor. De multe ori, acestea asunt cele care au nevoie de curatare si purificare, în sensul de a mentine toate meridianele cîmpurilor voastre eterice operationale, într-o frecventa mai ridicata. Si cel putin, o data pe saptamîna, faceti o Curatare de Energie Totala:
Exercitii ca acestea, sunt imens de folositoare pentru voi.
Pe masura ce sistemele voastre omenesti operante, se ajusteaza la acest nou nivel de frecventa, va exista un sentiment de intensitate interna, pe masura ce noi aspecte ale eu-lui vostru încep a interface cu sistemele voastre.
Veti experimenta nivele majore de creativitate, în ceea ce privesc ideile si expresiile, care vor începe sa se manifesteze pentru lumea din jurul vostru, prin schimbari suprinzatoare care vã vor inspira cu frumusetea si profunzimea lor. Voi întelegeti ca nu sunteti singuri, în ceea ce priveste situatiile cu care va confruntati, si prin ceea ce voi aveti împuternicirea de a va concentra în el. Voi ati devenit o parte din dansul cosmic al vietii si al expresiei, si acest lucru va împuterniceste sa continuati de-alungul acestui drum spiritual, care în ultimul caz, va duce la mãestria vietii pe planul fizic al existentei si dincolo de asta.
Pe masura ce ajungeti la ritmul creatiei, voi realizati tot ceea ce este perfect, si acest lucru devine muzica voastra interna, aceea de a reînnoi mereu manifestarea a tot ceea ce este drept si bun în lumea voastra. "Totul este perfect, si întotdeauna a fost", va putea sa fie muzica pe care o veti cînta pentru voi. În acest mod, desenati pentru voi, tot ceea ce aveti nevoie, si va fi gata sa fie accesat.
Pe masura ce voi va gasiti armonia interna, acest lucru va deschide catre întelegerea unui tot major de existenta, si acest lucru înseamna sa interactionati cu viata întreaga, în toate momentele sale. Cu aceasta experienta, voi ajungeti la vindecare, si la o senzatie de iubire si libertate, care sa va fie manifestata într-un nivel mai înalt al fiintei; acest lucru vã deschide multe porti de oportunitati.
Până săptămâna viitoare !
EU SUNT Hilarion


2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Traducatoarea si clip video autorizata, Helena Renner
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri în afara de propria autoare/canalizatoare/scribã, sau a oricarui mesaj al sau, este interzisa, doar daca va fi autorizata de ea însasi.
Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, fiind incluse drepturile autorale ale autoarei, si website-urile pe viu ca fiind sursa a mesajelor sale.

Va multumesc pentru incluirea link-urilor website-urilor pe viu, la publicarea acestui mesaj. Va multumesc, si multe binecuvîntari!



Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment