THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, December 1, 2015

Romîna -- Hilarion De la 29 Noiembrie la 06 Decembrie, 2015



Mesajul Saptamînal al Maestrului Ascensionat Hilarion
De la 29 Noiembrie la 06 Decembrie, 2015

Dragilor,

Sarbatorim tenacitatea si determinarea voastra, în a sustine Lumina si vindecarea si stabilizarea planetei voastre. Manunchiul de lumina violeta pe care Saint germain la inceput în mod concertat cu Lucratorii Luminii de pe Pamînt, si maestrii Ascensionati, produce efectul dorit.

(NT: canalizatoarea include un link în página sa web care contine recentul mesaj al lui St. Germain chemînd la invocarea Flacarii Violete. Respectivul mesaj a fost împartasit într-o livrare anterioara sub titlul Sait germain – Noi Subliniem Acum Linia Noastra pe Nisip, 20 Noiembrie, 2015. Versiunea în limba romîna poate fi accesata în pagina voastra web:  http://www.therainbowscribe.translations  )

Va rugam, sa continuati cu eforturile, pentru ca pe masura ce fiecare persoana se alatura acestei abordari, aceasta energie se multiplica si mareste. pentru a obtine rezultatele cele mai benefice. Mentinerea unei intentii linistite, pacifice si armonioase, creeaza stabilizarea necesara în interiorul planetei voastre. Va multumim pentru colaborarea cu noi în aceasta directie.

Aveti încredere în Divinitate, si sa stiti ca aceasta prea puternica forta a iubirii, este mai aproape decît credeti, pentru a comunica cu dumneavoastra, în aceste timpuri transcendentale. Deschideti-va inimile si mintile la posibilitatile pe care aceasta comuniune tacuta poate  sa va aduca. Dvs. aveti toate raspunsurile de care aveti nevoie în interiorul dvs., si acestea vin de obicei,atunci cînd te  astepti mai putin. Asteptati-va la neasteptat, si fiti deschisi pentru ca sa va adaptati la schibarile care pot aparea. Profitati de momentul în care se materializeaza pentru dvs. Cei care au reusit sa gaseasca echilibrul interior, vor avea mai multa pace, bucurie si felicire în fiecare proiect. A te gasi în aceste energii, este exact ceea ce trebuie pentru a întineri si regenera mintea, corpul si spiritul. Pentru altii, este sa-si ia un timp pentru a se îndeparta si a sta în comuniune cu natura si a participa de frumusetea oferita. Ascultati-va inima voastra în totul, si întotdeauna veti fi aliniati cu cel mai mare si cel mai înalt bine al vostru.

Aliniati-va cu esenta voastra divina în fiecare dimineata, si în orice moment, în care observati ca ati deviat de la influenta sa armonioasa. Aceasta va fi o cerinta constanta pentru ca sa va mentineti tferm pe calea dvs. Asa cum a fost spus de mai multe ori înainte, folosirea decretelor si / sau a meditatiei, ajuta la obtinerea si mentinerea unui nível de frecventa mai înalta, si acest lucru este foarte benefic pentru mentinerea unei sanatati vibrante, bunastari si o atitudine positiva fata de viata, în fizic. Mintea are nevoie de un efort constant de afirmatii positive, declaratii si gînduri pentru a contracara bombardamentul cu energii haotice care va pot îndeparta rapid de la rezultatul dorit.

Cel mai mare cadou pe care vi-l puteti da voua însi-va în acest moment, este de a turna iubire peste propriile voastre fiinte, pentru ca atunci cînd va administrati iubirea, compasiunea si întelegerea voua însi-va, este mai usor de înteles aceste calitati la ceilalti în jurul vostru. În ciuda aparentelor contrare, bunatatea Divinului în oameni abunda pretutindeni. Aplicati discernamîntul si abilitatile voastre intuitive în aliniere cu inima voastra, si totul va continua sa fie bine. Suntem mereu cu voi. si iubirea noastra va înconjoara în tot momentul.

Pe saptamîna viitoare …

EU SUNT HILARION



2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Sustentadora da Sinfonía da Graça (Sustinatoarea Sinfoniei Harului)

Se da permisiunea sa împartasiti acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, si fiind incluse drepturile autorale ale autoarei / canal / scriitoare, si sa se includa de asemenea legatura prezenta laurmatorul site web, ca fiind sursa mesajelor:
Recunoscatoare pentru incluirea website-ului de mai sus, în momentul publicarii acestui Mesaj.


Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment