THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Thursday, November 5, 2015

Romîna – Mesaj saptamînal de la Hilarion 1-7, Noiembrie, 2015



Mesaj saptamînal de la Hilarion
1-7, Noiembrie, 2015

Dragilor,
Timpurile cer, ca un numar cît mai mare posibil de persoane sa sustina o intentie si o viziune pozitiva pentru lume. Dedicati va rog, cîteva momente de cîteva ori pe zi, pentru a avea intentia unei lumi mai bune, o lume care sa fie libera de haosul si de distrugerea aratate de midia zilnic, prin decretele si afirmatiile de pace aici pe Pamînt!  În linmba romîna la sfîrsitul textului se afla o rugaciune frumoasa pentru Pace, pentru Lume, primita de la Sanat Kumara.

Determinarea voastra de a mentine bucuria, armonia si bunavointa, ajuta mai mult decît va puteti imagina. Exista acei care vor sa faca sa creada ca nu mai exista nici o speranta pentru locuitorii lumii, dar, sa stiti, ca acest lucru nu este astfel!. Ramîneti firmi si înaltati iradiind lumina radianta a divinului, venita din interiorul vostru, neutralizati bombardarea a ceea ce nu este pentru binele cel mai înalt, si echilibrati-l cu lumina si iubirea voastra. Lucrati magia lui, începînd de acum, pîna la sfîrsitul anului, ancorînd de fiecare data mai multa lumina cosmica mai înalta!

Sa stiti ca noi cei din regatele mai înalte ne gasim mai aproape de voi, asa cum nu sa mai întîmplat niciodata înainte! Conexiunile noastre cu voi devin mai puternice si mai disponibile. Observati evidentele acestui lucru, prin sincronicitatile si semnalele care se petrec datorita prezentei noastre. Gîndurile voastre se manifesteaza în lumea fizica într-un mod mult mai rapid, asa cum nu sa mai întîmplat niciodata înainte, si acest lucru se datoreaza fiecaruia dintre voi care a ales disciplina în procesul de gînduri, incluindu-le în fluenta dorintelor a ceea ce cu adevarat voi doriti.

Zilnic, gasiti cel putin 10 lucruri pentru care sunteti recunoscatori, si înregistrati-le într-o agenda zilnica. Faceti o planificare pentru restul anului si lucrati în ea zilnic. Aveti încredere ca ceea ce gînditi ca puteti sa faceti, poate fi manifestat. Faceti actiuni din scopurile voastre în toate zilele, si observati dorintele si intentiile voastre fiind înzestrate cu har, putere si magie. Puterea pe care voi o sustineti, vibreaza prin sistemul vostru uman operant, si creste mereu, într-o forma de fiecare data mai firma si puternica. Acest lucru are un efect asupra ciclului vostru de somn, si uneori, noaptea trece atît de repede, fara sa fi dormit deloc, si alte ori, voi nu reusiti sa tineti ochii vostrii deschisi dupa cina de seara. Ascultati corpul vostru, si urmati murmurarile sale, conform el va cere. Veti descoperi ca procesul vostru mental este uneori mai lent decît normal, pe masura ce asimilati mai multa energie. Aceasta poate fi efectul de cuvinte turbulente amestecate, atît pronuntate cît si scrise. Opriti-va cu acest proces, si acest lucru va reveni la starea normala, în timp ce, corpul vostru fizic face ajustarile si integrarile necesare. Cînd corpul vostru doarme ore lungi, sa stiti ca este un timp pentru noile calibrari ale sistemelor voastre, si acest lucru poate deveni un fapt destul de frecvent, pe masura ce energia se intensifica.

Cinstiti propriul vostru proces de asimilare si integrare, nu exista binele sau raul aici, doar ceea ce functioneaza mai bine pentru fiecare. Continuati sintonizati cu propriul vostru proces de energie, si fiti de fiecare data mai atenti pentru a discrimina cunoasterea energiilor, si a efectelor pe care altii pot sa le împinga asupra sistemelor voastre.

Noi vrem, cu adevarat, sa va recomandam sa obtineti o piesa de cristal de selenita de marimea unei palme, în sensul de a da corpului votru fizic oportunitatea de a deveni mai sintonizati cu corpul vostru de lumina, zilnic. Acest cristal ajuta sa sintonizeze si sa clarifice energiile cîmpului vostru auric, permitînd ca energia sa poata curge cu o mai mare usurinta si har, prin sistemul vostru. Aceasta va ajuta sa va mentineti pozitivi si cu vibratii mai înalte. Nici un lucrator al luminii, ar trebui sa umble fara acest cristal de selenita, deoarece el este un instrument de curatare a energiei, în acelasi timp în care mareste nivelul vostru de frecventa.

Mentineti-va în interiorul inimii voastre centrale, dedicati-va în toate zilele tacerii si linistii, contemplarii sau meditatiei. Acest lucru poate servi pentru ca sa va conectati cu orientarea voastra cea mai înalta, si inspiratia venita de la Eu-l Divin. Amintiti-va ca Eu-l vostru Divin, are numai cele mai bune si cele mai înalte realizari asteptîndu-va pe voi, si o data ce veti fi aliniati cu ele, atunci este cînd amuzarea si magia de a trai viata fizica începe! Aveti încredere ca totul este bine, si ca totul este perfect.

Pe saptamîna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


Rugaciune pentru Pace în Lume, de Sanat Kumara


Noi invocam toate fortele binevoitoare ale Luminii, pentru a se uni cu noi, conform noi invocam pentru pace, armonie, unitate, cooperare si miracole pentru frumoasa noastra planeta Pamînt, pentru toata umanitatea de pe Pamînt, pentru interiorul Pamîntului, si pentru toate Regatele, ambele, cunoscute si necunoscute, care lucreaza fara încetare, în numele restaurarii Planului Divin, asa cum a pretins Creatorul Primordial.

Noi cream aceasta intentie în numele binelui cel mai înalt, si în numele realizarilor cele mai înalte pentru toti.

Lasa ca Pacea sa se manifesteze pe Pamînt!
Lasa ca Pacea sa se manifesteze pe Pamînt!
Lasa ca Pacea sa se manifesteze pe Pamînt!
Lasa ca Pacea sa se manifesteze pe Pamînt!

Primit de la Sanat Kumara


2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana  (Soo-tam-ah)
Sustinatoarea Sinfoniilor Harului

Anunt prin intermediul acestui text ca, crearea de video-uri de catre alte persoane care nu sunt a propria autoare/canalizatoare/escriba a oricaror mesaje, este interzisa, doar daca este autorizata de ea. MOTIVUL: Maestrul Hilarion, a indicat ca escriba/canalul este o conducatoare directa a energiei sale, conform ea vorbeste prin cuvinte, si aceste energii merg catre toti acei care au nevoie de ele, pe masura ce asculta cuvintele si, sau citesc textul primit de ea.

Permisiunea este data pentru ca sa fie împartasit acest mesaj text, în alte blog-uri  si website-uri, o data ce est facut integral, nimic fiind schimbat, fiind inclus numele autoarei/canal/scriba, drepturile sale autorale si website-urile la video-ul ca sursa a mesajelor.


Recunoscatoare pentru ca ati inclus link-urile de mai sus, la postarea acestui mesaj.


Translator:   Star Child

No comments:

Post a Comment