THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, September 21, 2015

Romîna -- HILARION -- Mesajul Saptamînii 20 la 27 Septembrie, 2015




HILARION -- Mesajul Saptamînii
20 la 27 Septembrie, 2015



lubitilor,

Exista avizuri în tot locul care informeaza oamenii din lume, ca o mare schimbare are loc pe planeta voastra, si informeaza ca acum este timpul ca ei sa se trezeasca catre cunoasterea ca exista o conexiune cu totul, ca suntem conectati unii cu altii. Acei care au încercat sa separe omenirea, un individ de altul, si de conexiunea sa cu divinul, se confrunta acum cu realitatile deciziilor si alegerilor lor. Dificultatile se maresc, în ceea ce se refera a ascunde numerele de persoane din lume, care cauta o existenta pacifica. Pîna cînd cauza radacina a acestui lucru va fi directionata în favoarea lor, acest lucru va continua numai. Acei care cauta dominarea prin intermediul actelor de razboi, vor continua sa fie expusi efectelor lor, si vor avea de lucru cu problemele pe care ei le-au creat, într-un mod în care sa reuseasca sa satisfaça populatia mondiala. Cu cît mai repede, ei vor întelege ca toti pe Pamînt merita sa aiba o viata de coexistenta pacifica, cu atît mai devreme pacea pe Pamînt va avea loc. Toate eforturile pîna la ora actuala se reflecta înapoi direct catre ei, referitor la problemele pe care le-au creat, prin deciziile si actiunile lor. Ei au nevoie sa –si ia responsabilitatea acestui lucru, si sa fie raspunzatori de el.

Toate interactiunile omenesti au nevoie sa se petreaca cu cinste, sinceritate si transparenta, caci acordurile prin vechile cai de intriga si acordurile în spatele cortinei, în culise, sau terminat. Acei care continua sa actioneze prin vechile drumuri vor fi adusi catre lumina adevarului, si vor fi considerati responsabili de acest lucru. Acest fapt, în ceea ce priveste, felul în care noile energii functioneaza, cum lucreaza, este dus catre constientizarea tuturor natiunilor lumii, pentru ficare dintre ele. Este competinta liderilor fiecarei natiuni sa extinda adevarata compasiune si bunatate catre acei care fac sa devina clar pentru ei, ca omenirea nu va mai tolera nici un fel de forma de frauda, necinstire si lipsa de respect. Lumea în adevar, a devenit un cazan cu toate rasele, unde fiecare rasa este reprezentata de fiecare natiune, si conceptia “de altul” va înceta sa fie aplicata.

Devine enorm de clar, ca în interiorul inimii fiecarui om bate iubirea si întelepciunea Creatoruui a Tot Ceea ce Este, si ca fiecare individ prin lume este aliniat cu alt individ în unitate. Toti cauta sa exprime acest adevar în vietile lor zilnice.

Marea Trezire a persoanelor de pe Pamînt, a început în mod sérios, si fiecare eveniment care are loc va reflecta acest fapt. Vor avea loc multe provocari a fi experimentate, pe masura ce aceste provocari si obstacole se înalta si usureaza trezirea fiecarei inimi omenesti. Într-un anumit moment, concretizarea acestui lucru va avea loc, în ceea ce priveste participarea omenirii împreuna în aceasta evolutie cósmica, si din acest punct înainte, o accelerare a trezirii constiintelor va matura lumea. Voi care cititi sau ascultati acest mesaj, sunteti acei care va gasiti în avantgarda, voi ati trecut toate probele care v-au fost date, si voi acum sunteti întariti si mai mult, în functia voastra ca Purtatori ai Luminii. Voi intrati într-o noua faza de miscare si activitate. Conectati-va cu inimile voastre în toate zilele, si aveti credinta ca ceea ce este necesar pentru voi, va fi dezvaluit.

Voi va trebui sa continuati sa acceptati si sa asimilati intrarile de energie tot mai mari, si acest lucru va înlesni amintirea de  care este partea ta în lucrarile planului divin, pe masura ce acest lucru se exteriorizeaza. Voi sunteti brigada iubitoare, detinatorii alchimiei celei mai înalte, a celei mai mari forte din întregul univers. Ramîneti firmi pe pozitie, si lati sa plece orice energie sau situatie ca sunteti în opozitie acestei întelegeri. Mintea voastra este constructora si voi sunteti în curs de a construi o lume noua maiestuoasa, pentru ca toate sufletele sa se poata multumi cu bucurie. Energiile cele mai dense nu iau parte în existenta voastra zilnica, si orice urma ramasa din acestea, va fi rapid înlaturata din constiintele si din cîmpurile voastre aurice de energie. Permiteti ca divina voastra esenta sa vorbeasca prin vocea voastra cuvintele sale, permiteti ca divina voastra esenta sa iradieze bunatatea ei si fiti siguri ca voi mergeti în siguranta si protectie, tot timpul. Sa ramîneti mici si invizibili, nu mai este possíbil pentru Purtatorii Luminii, adaptati-va acestei cunoasteri, si fiti siguri ca voi mergeti cu siguranta si protectie tot timpul.

Ghizii vostrii si echipa voastra angelica sunt în curs de actualizare si îmbunatatire, astfel încît functia sa fie optimizata si împonderata pentru efecte mai mari. Acest lucru nu înseamna ca ati deveit cineva diferit; acest lucru vrea sa spuna ca acum voi operati în nivele de aspecte ale eu-lui mai înalte, prin eu-l vostru autentic divin adevarat. Voi sunteti condusi sa facet alegerile care va vor duce la manifestarile dorintelor voastre cele mai înalte si pentru scopurile voastre perfecte aici pe Pamînt. Voi veti fi ghidati si inspirati pentru a trece la pasul urmator, si înainte pe buna dreptate. Veti fi inspirati cu idei care va vor aduce succese în toate aspiratiile voastre cele mai înalte, si în toate functiile ca indicatori de drumuri.

Pîna saptamîna viitoare …

EU SUNT Hilarion   


Ascultati vídeo-ul de Marlene Swetlishoff cu vocea sa https://www.youtube.com/watch?v=qI-dNo_U7PM

2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Sustinatoarea Sinfoniilor Gratiei  

Prin prezentul aviz informam ca crearea de video-uri de catre persoane care nu sunt autoarea-canalizatoarea-scriitoarea a oricaror mesaje a autoarei-canalizatoare-scriitoare, sunt interzise, doar daca autorizate de catre ea.

Permisiunea este data pentru ca sa împartasiti acest mesaj text în alte blog-uri si website-uri, daca sunt postate integral si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, si fiind incluse drepturile autorale ale autoarei-canalizatoare-scriitoare, si de asemenea link-urile website-ului sau pe viu, ca fiind sursa de mesaje.

Recunoscatoare pentru includerea link-ului website-ului de mai sus, atunci cînd veti posta acest mesaj.


Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment